tiistai 31. joulukuuta 2019

Vuosi vierähti ja uusi toivotetaan tervetulleeksiNiin vain vuosi on taas vierähtänyt,vastahan se oli valmistautuminen jouluun ja kaikenlaiset jouluiset puuhat veivät mukanaan. Huomenna saa heräillä uuteen päivään ja aivan uuteen vuoteen.Tähän kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon muutoksia,niin hyviä kuin huonompiakin.
Mutta kaikenkaikkiaan mennyt vuosi oli ihan hyvä ja olen kiitollinen monesta asiasta ja uusista ystävyyssuhteista♥️Uskon edelleen siihen että kaikella kokemallamme on jokin tarkoitus elämän poluilla ja että jokaisessa hetkessä on myös jotain kaunista ja hyvää,vaikka aina en sitä itsekään heti huomaa,vaan monesti vasta tilanteen mentyä ohi,niin kun aikanaan katsoo elämäänsä taaksepäin,niin sitä huomaakin"että niinhän asioiden kuuluikin mennä"


Ja uskon ja luotan siihen,että on asioita ja tilanteita,joihin voimme itse vaikuttaa omilla valinnoillamme,mutta on myös joitain suuria asioita,jotka ovat jo meihin kirjoitettu sillä hetkellä kun tänne synnymme,olkoon se sitten kohtaloa,tai tähtiinkirjoitettu elämämme käsikirjoitus.Ainakin minua suuresti helpottaa ajatus siitä että meillä jokaisella on etukäteen annettu aika tallustella näitä tämän elämän polkuja ja kun tulee aika siirtyä verhon toiselle puolen,on se jo meissä sisällämme,tieto siitä.Matkan pituudella ei ole väliä,vaan itse matkalla ja ennekaikkea sillä,miten ja mitä on matkan varrella kokenut♥️
Aina ei ole helppoa yrittää löytää hyvää omasta elämäntilanteesta,mutta kaikesta huolimatta minulla on todella paljon asioita ympärilläni mistä olen kiitollinen.Minä toivon kaikille blogini lukijoille tulevaan uuteen vuoteen hyvää,tasaista arkea,terveyttä ja rakkautta sekä kauneutta ympärillenne.

                                       ♥️Voikaa hyvin♥️

6 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa lukemassa. :) Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hei,kiitos,kyllähän se todellakin on niin että asioilla on taipumus järjestyä.Vaikka usein miettii ja mielessään kapinoi niin tuleekin tilanne että huomaa,se onnistuukin näin tai niin paremmin.Olen myös ajatellut että kyllä meille se oma polkumme on tehty jo syntymähetkellä.Toivotaan kaikille meille hyvää alkanutta vuotta ja vuosikymmentä,kuitenkin sinun perheeseen ennenkaikkea!

  VastaaPoista
 3. Kiitos rauhoittavista kuvista. Onko teillä uusi perheenjäsen eli sohvalla uinuileva koira? Vai muistanko väärin? Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Jokainen päivämme on kirjoitettu, ennen kuin yksikään on niistä tullut. Kaikkea hyvää huolenpitoa tällekin vuodelle teille kaikille ❤️

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta Vuotta! Jokaisella on nyt käsissään uusi vuodenkirja, jossa on tietty määrä sivuja. Se mitä kullekin sivulle tulee, riippuu juonenkäänteistä, joihin vain osittain voimme itse vaikuttaa. Uskotaan ja toivotaan, että mahdollisimman monelle sivulle tulee mieluisia merkintöjä. Sinulle toivon erityisesti voimaa arjen pyörittämiseen.

  VastaaPoista
 5. Minäkin ensimmäistä kertaa täällä lukemassa - ja jään lukemaan.
  Tämä päivityksesi jo pysäytti. Niin samankaltaisia onnen ja elämän ajatuksia minullakin, kokemuksista viisastuneena. Olen löytänyt juurilleni minäkin, se tuo suuren rauhan.

  Oma blogini (http://maahiska.blogspot.com/?m=1) on tauolla sairauden vuoksi, toivottavasti vielä jaksan jatkaa.

  VastaaPoista
 6. Hei. Ethän unohda meitä jotka eivät ole facebookissa

  VastaaPoista