keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Helmikuun hiljaiseloa

Ihanaa pitkästä aikaa kirjoitella tänne! Nyt tulikin pitkä tauko blogipäivityksiin. Jos kerran kanat pitivät munintataukonsa,niin minulla taisi olla blogitauko;)
Haluaisin kovasti jotenkin uudistaa tätä blogia ja sen ulkoasua,mutta minä onneton olen aivan tunari näissä asioissa,ideoita olisi vaikka kuinka paljon,mutta toteutus on sitten aivan jotain muuta..,pitäisi varmasti hieman enemmän paneutua tietokoneiden sielunelämään ja kuvankäsittelyyn ja blogin työkaluihin..,mutta kun ei taida kärsivällisyys ja mielenkiinto riittää. Olen aina ollut hieman vastentahtoinen kaikenlaisia koneita ja vempaimia kohtaan,ja sitten kun tulee jotain ongelmia niin olen aivan sormet suussa ihmettelemässä"että mitäs nyt pitäisi tehdä!"
 Tämä tietokonekin jolla kirjoittelen tätä blogia,on varmaan jo melkein antiikkia!;)..toivon,että kone kestää vielä jokusen vuoden,ettei tarvitsisi taas opetella yhteiseloa uuden koneen kanssa. Tuttu ja turvallinen sen olla pitää! ..tai sitten minä olen itse ihan antiikkia! :)
Arki on kulkenut hieman normaalista poiketen,sillä isäntä on elämänsä ensimmäisellä sairaslomalla(lomalla,kaikkea muuta!) Ei kai pientilalla voi koskaan olla lomalla,aina on jotain pientä tai vähän suurempaa tekemistä ja laittamista.
Mutta niin se vain toinen käsi päätti,ettei rekan rattiin ole vähään aikaan menemistä,ja nyt sitten katsotaan tekeekö "lepo" hyvää vai huonoa.
Mutta sentään jotain hyvää pienestä tauosta on ollut,nyt isännällä on ollut aikaa kirjoittaa. Ja niinkuin olen tainnut joskus mainita,on meillä ollut haaveena ja suunnitelmissa että joskus voisimme molemmat työskennellä täällä tilalla,ja kirjailijan ammatti on yksi( hyvä?) toimeentulon lähde,ja juuri talviaika on omiaan kirjoittamiseen,sillä kesä on kaikkea muuta touhua täynnä.

Tämä kulunut helmikuu hipsi vähän kuin ohimennen,ja huomenna on jo maaliskuun ensimmäinen päivä. Ensimmäinen kevättalvikuukausi! Ihanaa! :)
Ja ensi viikko on Lapin lapsilla talvilomaviikko. Meillä ei ole mitään ihmeempiä lomasuunnitelimia,ulkoillaan ja nautitaan keväthangista,ehkä tehdään tulet kotiniemeen ja kahvistellaan ja paistetaan makkaraa ja vaahtokarkkeja nuotiolla:)

Minä toivotan oikein ihanaa ja aurinkoista maaliskuun alkua kaikille lukijoille ja kiitos kun olette jaksaneet käydä kurkistelemassa ja lueskelemassa! ♡

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla teistäkin, blogitauko tekee välillä terää niin löytyy taas uutta puhtia kirjoittaa! :)
  Hymähdin tuolle teidän isännän "lomalle", tuttu tunne nimittäin täälläkin... Just tuossa viime raskausneuvolakäynnillä neuvolantäti kyseli minulta, että olenko ajatellut ottaa esikoisen pois päiväkodista siksi aikaa, kun uusi äitiysloma alkaa. En voinut siihen kun naurahtaa, että mikä ihmeen loma :D

  Kevättä kohti mennään, jipii! Ihanaa alkavaa maaliskuuta myös sinne teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanni,
   ja kiitos viestistäsi! Juu,blogitauko on aina välillä paikallaan,mutta on aina jotenkin vaikeampi tauon jälkeen aloitella kirjoittelua. Ihanaa,kun kevät tulee ja valoa riittää1:)Oikein mukavaa viikonloppua sinne teille:)Täytyykin käydä ajan kanssa lukemassa sinun viimeisimmät postaukset,oli paljon mielenkiintoisia aiheita:)

   Poista
 2. Ihana oli kuulla jälleen kuulumisianne. :)
  Ja kuvat on aina yhtä ihania ja puhuttelevia positiivisesti.! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat !

  Kun nyt vaan siellä maltetaan sairauslomalla kättä lepuuttaa! 😃

  Mukavaa loppuviikkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Hei Marketta!

  Juu,hieman on haastavaa lepuutella kättä,pitäisi varmaan pistää käsi pakettiin;) Hyvää alkavaa viikonloppua sinne teille:)

  VastaaPoista
 5. Olipas kiva kun olet taas ilmoitellut itsestäsi,tässä jo olen myös kovasti kaivannut kirjoituksiasi.Ajattelin jo että onko pakkanen jäädyttänyt koko Turvejärven asukkaat.Mekin täällä ollaan saatu nauttia kerrankin oikein kunnon talvesta,on lunta ja kirkkaita pakkaspäiviä.Heti mieli on niin paljon virkeämpi.Hauskoja talvilomapäiviä teille koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kippura,

   ja kiitos taas mukavasta viestistäsi!:)Pakkasta on kyllä piisannut,ja niin varmaan vähän joka puolella maata.Mutta nyt alkaa päivisin olemaan jo kevättalven tuntua,aurinko jaksaa jo lämmittää:)Hyvää alkavaa viikkoa sinne teille!:)

   Poista