sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Patinaa ja rosoa ja elämisen jälkiä

Niin kuin moni blogin lukija on varmasti huomannut kuvia katsellessaan,että tässä torpassa ei juuri valkoisia hohtavia pintoja näy,niitä kun ei ole. Ainoa mikä hohtaa valkoisena,on keväinen lumihanki! Täällä vallitsee enemmänkin sellainen peppi pitkätossun iloinen sekamelska:) 
En tiedä miksi minua niin kovin viehättää sellainen hieman rosoinen ja elämää nähnyt tyyli,oli kyseessä sitten jokin huonekalu,esine tai talo. 
Minun sydän oikein sykähtää katsellessani esimerkiksi vanhoja karjalaistaloja,niiden kuluneet ikkunanpielet,vähän vinksallaan olevat rappuset,auringon ja sateen kuluttama ja haalistunut mutta niin kaunis hirsipinta. Ja entäpä ne kaikki kukkakuvioiset tapetit ja pöytäliinat.,tuulessa lepattavat pitsiverhot,ja hieman kolhiintuneet emaliastiat! Ruusuja siellä ja täällä! Jotain niin kaunista ja elämänmakuista :)                                                                         Jokaisella kolhulla tarina kerrottavanaan..jokainen painallus ja jälki lattiassa,pöydän pinnassa,kaikki ne kuuluvat elämään ja saavat näkyä,ainakin tässä torpassa.


                                ❤Oikein hyvää alkanutta maaliskuuta kaikille lukijoille!❤


16 kommenttia:

 1. Sanopa muuta! Ennen sitä osattiin tehdä värikkäästi kaunista ja tyylikästä.

  Tämä nykymuoti, kun kaikki on kovanvalkoista (ei edes lempeänhimmeää valkosipuinkuoren väriä), pelottaa minua. Kun katselen sisustusblogeja Instagramissa, minua alkaa palella. Vaikea tykätä kavereidenkaan kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   ja kiitos viestistäsi! Niinpä,kaipa jokainen tekee kodistaan sellaisen paikan missä viihtyy. Itse tykkään väreistä,kuten varmaan saattaa huomata:)

   Poista
 2. Kolhut, kukkakuviot ja kulunut puu on myös minun mieleeni :) Ihanan kotoisan ja tunnelmallisen näköistä teillä. Olen ihan kateellinen tuosta kuppikokoelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sanni,
   ja kiitos viestistäsi!:)Kuppikokoelmassa ei ole yhtään itse hankittua kuppia,vaan kaikki kaunokaiset ovat joko löytyneet talosta,tai saatu tutuilta:)

   Poista
 3. Niin kaunista. Teillä on ihana koti kuvien perusteella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nicola,

   ja kiitos viestistäsi!:)Ainakin me itse viihdymme,ja toivottavasti myös kotieläimet ja kotitontutkin;)

   Poista
 4. Hei!
  Juuri niin! Elämän saa ja pitää näkyä!
  Meillä myös kalusteet ja jopa lattiat on sen näkösiä että jokainen näkee että siinä on kävelty, tavaroita käytetty =) Omanlaista kodikkuutta. Itse asuisin mieluummin vanhassa autiotalossa kuin uudessa modernissa talossa. Niissä vaan on vanhoissa sitä jotain. Tarinaa. Itse rappasin yhdestä ostamastani vanhasta pöydästä maalit ja pakkelilla peitetyt kolot esille, koska minusta ne kuuluu näkyä. Voi että olispa mahtava nähdä teidän ihana paikka ihan livenä!
  Mitäs teidän eläimille kuuluu? Innolla aina odotan uusia postauksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Umba,
   ja kiitos viestistäsi! Minuakin viehättää autiotalot,niissä on jotakin niin elämänmakuista;)Eläimet voivat ihan hyvin,vielä on kunnon kevääsen jonkin aikaa,että pääsevät kunnolla ulkoilemaankin. Oikein ihania ja aurinkoisia kevättalvenpäiviä sinulle!:)

   Poista
 5. Heippa,ehkä nimenomaan nuo sinun kuvasi on niin kivoja,kun ovat ihan oikeasta elämästä otettuja.Nykyään jos katsoo jotain sisustuskuvia (en kyllä juurikaan katso) niin ne on sellaisia että ei siihen voisi asettua elämään.Kuvan järjestykset sekoisi jos siinä eläisi tavallista elämää.Minun kodin pitää olla sellainen myös että tietää siellä asuttavan eikä vaan ole näyttelykoti.Siis kiitos kuvista ja elämän asenteestasi.Kauniita pakkaspäiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kippura,

   ja kiitos viestistäsi! Juu,kyllä elämän pitää näkyä ja kuulua;)Oikein ihania,aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!:)

   Poista
 6. Teillä on niin kotoista kuvista päätellen. Vallankin edellisessä päivityksessä kuva koirasta ja kissoista takan edessä, oli tosi kiva. Tuollaista pitää kodissa olla, siinä on elämänmakua. Ei ne hienot seinät ja astiat kotia tee. Mukavaa viikonloppua Turvejärvelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maari,

   ja kiitos viestistäsi! Juu,sellainen kotoisa sekamelska;)Oikein aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!:)

   Poista
 7. Taas oli Jäämeren rata esillä tiedotusvälineissä, mutta toteutukseen on vielä pitkä matka. Kuvistasi välittyy eletty elämä ja niin pitääkin. Leudompi pakkasjakso on tullut etelään. Toivottavasti Turvejärvellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Piri,

   ja kiitos viestistäsi! Toivotaan,että on vielä monta mutkaa matkassa ratahankkeessa,ettei koskaan toteutuisi.Oikein aurinkoista kevättä sinulle!:)

   Poista
 8. Heippa.
  Meilläkin on elämää nähnyt koti, nyt 7kk täyttävä pentukoira on saanut aikaan jälleen uutta sisustusta listoihin huonekaluihin ja oviin. Maalailen ja kunnostan niitä kyllä omaksi ilokseni vaikka väriä vaihtaen mutta rosoisuus säilyy.
  Olen kaivellut vanhoja liinoja esille kaapista ja koluan kirpputoreilta tarpeeseen tavaraa. kiitos herkistä kuvista joita aina odotan mielenkiinnolla ja hyvää kevättä toivoo Aila.

  VastaaPoista
 9. Hei Aila,

  ja kiitos viestistäsi! Vanhat kirjaillut liinat ovat niin kauniita!:)Oikein aurinkoista kevättä sinulle:)

  VastaaPoista