maanantai 2. syyskuuta 2019

Syystunnelmia ja Avoimet ovet

Niin se vain on syksy saapunut Turvejärvelle. Kurjet huutelevat kotisuolla ja ruska värjää varvikot kauniin oranssinkeltaisiksi. 


Valo on aivan erilaista kuin alkukesän valo,jotenkin pehmeämpää.Illat alkavat hämärtyä aina vain aikaisemmin,vaikka vielä pari viikkoa sitten valoisaa aikaa riitti melkein läpi yön.
Toissa iltana näkyi tämän syksyn ensimmäiset revontulet ja tähtitaivas.


Onhan näissä syksyn päivissä ja syysilloissa aivan oma tunnelmansa. Toivotaan,että tulisi pitkä ja kaunis syksy!♡


Olen ilmoittanut Turvejärven tilan kulttuuriympäristöpäivään,jota vietetään nyt tulevana sunnuntaina,8.9.
Meillä on siis sunnuntaina avoimet ovet ja pop up-kahvila klo.10-16. ♡Tervetuloa jos täällä päin kuljette!♡


Toivottavasti säänhaltijat suosisivat ja tulisi oikein kaunis ja aurinkoinen syyspäivä! Näitä kauniita ja lämpimiä päiviä on nyt riittänytkin vaikka kuinka. Vielä jos saisi toivoa jotakin,niin ripaus vettä ei olisi pahitteeksi, jaksaisivat marjat ja sienet kasvaa ja järven veden pinta nousta. Mutta ihanaahan se on että on lämmintä ja aurinko paistaa♡                                                   ♡   Nähdään sunnuntaina! ♡

T. Turvejärven tilan emäntä, Katja


6 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta teillä siellä! <3 Pitkää ja kaunista syksyä toivon minäkin. Eilen satoi ihan hyvin. Josko sieniä alkaisi nousemaan.

  Mukavaa syksyä ja kivoja avoimia! Jos olisin lähempänä, tulisin käymään!

  VastaaPoista
 2. Kurjet kyllä huutelevat täälläkin syksyn tuloa.Nyt on ollut kurkipari koko kesän työmatkani varrella ,melkein joka päivä olen ne nähnyt.Viihtyvät kesantopellon vahteina. -On myös minulla tuo matka niin pitkä ettei voi lähteä tässä vaiheessa matkaan.Toivotaan että ensikesä antaisi uuden mahdollisuuden.Hauskaa sunnuntaipäivää ja kauniita syyspäiviä.Odottelen jälleen uusia kuulumisia. ... Onko koiranpennusta,en nyt vaan muista nimeä,tullut hyvä kaveri lapsille?

  VastaaPoista
 3. Täällä Pirkanmaalla on näkynyt viikon pari yksi tähti taivaalla ja sitä on ihasteltu! Valo muuttui jo elokuussa pehmeäksi ja kauniiksi, huomasin myös. Kesän valo on niin kirkas ja vahva. Mukavaa syksyn aikaa!

  VastaaPoista
 4. Onko teillä kouluikäisiä lapsia,jos miten käytännössä koulunkäynti on järjestynyt?

  VastaaPoista
 5. Syksyn muistoja, aurinkoa, vielä hetken päiväsaikaan lämmittäen, syystuuli hätistellen viimeisetkin sääsket mukaansa ja punaisenaan loistava puolukkamätäs.

  Illalla todellakin valo pehmenee ja tuuli hiljenee, luonto odottaa yön hiljaisuutta, tähtiä, reposia.

  Voi,kahville en enää kerkeä, katsotaan ensi kesänä.

  Monta lämpöistä syyspäivää teille toivottelen niin paistaen kuin sadellen.

  VastaaPoista
 6. Toivon että sunnuntaina oli teillä kaunis ja lämmin ilma ja kävijöitä runsaasti nauttimassa ja aistimassa syyspäivästä.Itse aion tulla ensi kesänä sinne päin.Nautin syysilmasta nyt kotona kipsi jalassa seuraavat 6 viikkoa.Nyt hipaisuvarauksella ja myöhemmin kyynärsauvojen kera.

  VastaaPoista