perjantai 2. marraskuuta 2018

Kynttilänvaloa ja kaamoksen odottelua

Joskus tulee sellainen tunne että aika kulkee aivan liian nopeasti,lokakuukin meni niin ettei melkein huomannutkaan. Vastahan sitä odoteltiin talven tuloa ja nyt on jo marraskuu,kaamosaika alkamassa.
                                                    
                                                 


Ja voisin kyllä sanoa,että tämä meidän elämämme täällä luonnon keskellä on aika "verkkaista ja hidasta",niin siitäkin huolimatta päivät kuluvat aikamoista vauhtia. 


                                                      
Nyt kun ulkona pimeä laskeutuu jo aikaisin illasta,niin tulee vietettyä enemmän aikaa sisällä tuvassa. Minä tykkään tästä(kin)vuodenajasta. Kaamosaika on sellaista rauhoittumisen aikaa,voi hyvällä omallatunnolla istuskella ritisevän takkatulen ääressä,juoda kuppitolkulla teetä ja poltella kynttilöitä♥️   ..ja pikkuhiljaa valmistautua joulunodotukseen! ♥️

Huomenna viedään kynttilät ja lyhdyt tienvarteen ja mäelle aittojen tykö  Pyhäinpäivän kunniaksi,muistetaan kaikkia edesmenneitä rakkaita,niin ihmisiä kuin eläimiäkin.
                    ♡Minä toivottelen oikein rauhaisaa viikonloppua kaikille!♡

12 kommenttia:

 1. Ihanan lämmin tunnelma välittyy kuvistasi! <3

  Rauhaisaa viikonloppua teille sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma välittyy aina kuvistasi, kuten nytkin.!!! <3
  Ihanaa tulevaa kaamosaikaa ja vkonloopua teille.!

  VastaaPoista
 3. Sinun kuvistasi välittyy, että teillä siellä Turvejärvellä, on aito koti ja kodinhenki. Voimia ja terveyttä koko perheelle tulevaan talveen. Kiva kun olet palannut ' linjoille ' :)

  VastaaPoista
 4. Tunnelmaisia kuvia, joulun odotusta selvästi ilmassa

  VastaaPoista
 5. Niin,monelle alkava kaamosaika on kauhistus,mutta minä myös olen niitä jotka nauttivat tästä hämärtyvästä ajanjaksosta.Kiitos kivoista kuvistöa ja tunnelmasta,eletään ihanaa HÄMÄRÄNHYSSYÄ !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kippura,

   ja kiitos viestistäsi! Juu,tämä alkava kaamosaika on juurikin sitä ihanaa hämäränhyssyä,nautitaan siitä:)

   Poista
 6. Ensin katsoin, että siinähän ovätkin kolme vanhinta tytärtäsi, kunnes huomasin pienen piiperoisenkin. Taitaa olla torttujen teko meneillään. Tunnelma on lämmin. Hyvää teille

  VastaaPoista
 7. Hei Piri,

  ja kiitos viestistäsi!Kyllä katsoit aivan oikein,torttujen leivontapuuhissa oltiin jo ;)Ja pieninkin on jo kovasti menossa ja touhuissa mukana:)

  VastaaPoista