keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Aurinkoa katselemassa

On se vain tuo aurinko aikamoinen piristys,tänäänkin niin ihanasti lämmitti mieltä ja sai jo melkein unohtamaan viime päivien ikävät uutiset ratahankkeesta. 
Palailen varmasti asian tiimoilta kertoilemaan tänne blogiin..toivottavasti sitten hyviä uutisia!

Pakkasta on jaksanut pitää jo useamman päivän ajan,eikä taida ihan lähipäiville kovin lauhaa olla lupeissa..mutta nautitaan nyt näistä huikaisevan kauniista talvipäivistä!

Tänään sentään hetkeksi lauhtui sen verran,että kävimme pienen retken tässä kotitilan laitamilla katselemassa mitä näkyy..,ja arvatkaapa vain,aurinkohan se hehkui Pyhävaaran takana,niin että silmiä melkein häikäisi:)














                                                     
                                                       Aurinkoa ihmettelemässä




Minä toivottelenkin oikein aurinkoista loppuviikkoa kaikille lukijoille,ja kiitos vielä ihanista ja kannustavista viesteistänne,olette ihania!♡


2 kommenttia:

  1. Heippa,no nyt mekin ollaan saatu aurinkoinen pakkaspäivä.Meillä mittarissa 16*,teillä taitaa jo mennä 20-30 välille lukemat.On niin söpö tuo sinun pikkunuppusi tuossa reen kyydissä.Minä tuossa katselen ikkunasta pihamaalle missä on tänä talvena olluut paljon urpiaisia ,myös tiaisia ruokintapaikalla.Onko teidän pihapiirissä näin talvella mitään ja jos on,niin mitä lintuja. Pärjäilkää pakkasessa ja hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Talvi on kyllä kaunista aikaa, mutta myönnettäköön, että kevättä kaipaan valtavasti. Mukavaa uutta viikkoa teille!

    VastaaPoista