maanantai 1. tammikuuta 2018

Tervetuloa uusi vuosi 2018!

Niin se vain yksi vuosi taas vierähti kuin ohimennen,vastahan se oli syksy ja kokonainen talvi vielä edessäpäin. Ja nyt on jo uuden vuoden tammikuun ensimmäinen päivä. Miten se aika kuluukin niin nopeasti!




Joskus,ja aika usein tuntuu siltä,että voisipa hieman hidastaa ajan kulumista,ei olisi aivan niin hoppu viikosta toiseen,kuukaudesta toiseen..,siitäkin huolimatta vaikka asumme ja elämme täällä luonnon keskellä ja luonnonkiertoa ja vuodenaikoja seuraten,niin meidän ihmisten asettama aika vain tuntuu juoksevan aivan liian hurjalla vaudilla-ainakin minun mielestäni! 
Joskus kesäisin kun lapsilla on pitkä kesävapaa koulusta,eikä ole sen puolesta aikatauluja ja niin nuukaa mikä viikonpäivä on, silloin saattaa melkein unohtaa kellon ja meidän ihmisten asettamat "rajat",ja sitä elää luonnon tahdissa,ja mikä ihana tunne kun joskus täytyy oikein miettiä,"että mikäs päivä nyt olikaan":)

Ja näitä asioita kun pohtii,niin jälleen korostuu se, että ainakin minulle ne elämän pienet,arkiset asiat ovat tärkeintä. ♥




Minulla ei ole tapana tehdä uuden vuoden lupauksia,enkä oikeastaan odota tältä uudelta vuodelta mitään erityistä,vaan toivon että kaikki saisimme olla terveinä ja josko saisimme taas jotakin laiteltua ja korjailtua täällä torpassa ja tilalla. 

No,tokihan niitä haaveitakin täytyy olla,eihän siitäkään mitään tulisi jos ei edes pieniä haaveita ja unelmanripauksia mahtuisi arjen sekaan:)
Minun haaveeni liittyvät tähän tilan tulevaisuuteen,ja omaan työhöni täällä tilalla. Että joskus,ehkä parin-kolmen vuoden päästä meillä olisi tilat parille lapinlehmälle,ja voisin valmistaa omien lehmien maidosta leipäjuustoa,ja tehdä käsitöitä myyntiin. 




Otan tämän uuden vuoden vastaan uteliaana ja avoimin mielin,ja jään jännityksellä odottamaan mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan:)
Niin,ja kiitän menneestä vuodesta,kaikkine hyvine ja raskaine asioineen,elämä on matka tai polku. Tärkentä ei ole määränpää vaan se miten matkan on kulkenut ja mitä kaikkea siihen matkan varrelle on mahtunut♥



♡Toivotan teille kaikille lukijoille oikein hyvää vuotta 2018 ja kiitos teille kun jaksatte lukea juttujani ja kiitos myös ihanista kommenteista!♡

12 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle ja koko perheellesi! Olen samaa mieltä, välillä aika kiitää eteenpäin aivan hirvittävää vauhtia. Toivotaan, että itse kukin meistä osaisi tänä vuonna tarttua hetkeen ja myös viipyä siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei PeePee,
      ja kiitos viestistäsi sekä oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!:)

      Poista
  2. Kiitos tarinoista ja kuvista. Ihanaa ja onnellista vuotta 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jaana,
      ja kiitos viestistäsi ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!:)

      Poista
  3. Ajan juoksusta täsmälleen samaa mieltä! Vuodenajat jotenkin ovat lyhentyneet, kun tuntuu, että elämä kiitää. Olen yrittänyt karsia elämästä turhia elementtejä, jotta aika jäsentyisi paremmin. Kuitenkin pitää tarttua hetkeen ja ihmisiin, jottemme haaskaisi hyvää.
    Onnellista elämän jatkoa sinulle ja rakkaillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirkku,
      ja kiitos viestistäsi sekä oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!:)

      Poista
  4. Sitä samaa minä toivotan sinulle ja perheellesi. Kiitos kauniista kuvista ja ihanista tarinoista. Nautitaan joka päivästä erikseen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kissaminttu,
      kiitos viestistäsi ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!:)

      Poista
  5. Kiitos kuuluu itsellesi ihanista postauksista. Ja ihanaa uuttavuotta teille sinne.! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nicola,
      ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!:)

      Poista
  6. Hyvää uudenvuoden alkua,jälleen on saatu ihailla ihanan sinistä maisemaa kuviesi kautta.Toivotaan täällä todellakin että jaksat näitä juttujasi meille kirjoitella.Olisin kiinnostunut tietämään mitä ja minkälaisia käsitöitä harrastat,puu-vai muu?--En silti halua puuttua siihen mitä kirjoitat mutta kun kerroit haaveistasi niin olis kiva tietää niistäkin.Kivoja talvipäiviä teidän koko perheelle.

    VastaaPoista
  7. Hei Kippura,
    ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!:)Kyselit nuista käsitöistä,puutöitä olisi mukava tehdä mutta tarvitsisi olla kunnon verstas ja työvälineet.Tällä hetkellä olen suunnitellut lähinnä ompelutöitä,huovutusta,lampaanvuotien koristelua ja postikorttikuvien kuvitusta:)Mutta katsotaan mihin tie vie..;)

    VastaaPoista