tiistai 18. joulukuuta 2018

Saunanlämmitystä kuutamon loisteessa

No tulivathan ne kaipaamani pakkaset ja vielä kaunis kuutamokin valaisi tunnelmallisesti talvista maisemaa.♡



Sunnuntai on meillä aina erityinen päivä,nimittäin saunapäivä. Toki kesäisin sauna saattaa lämmetä useammankin kerran viikossa,mutta talviaikaan saunan lämmitys on sen verran aikaa vievää puuhaa,että sunnuntai on pyhitetty saunomiseen ja siihen liittyvään touhuun ja tekemiseen.


Sunnuntaina sattui olemaan aivan täydellinen päivä saunanlämmitykseen, mukava pakkasilma,melkein tuuleton ja vielä aivan kirkas tähtitaivas ja kuutamo. 


Vesien kantamisen ja muun touhun välissä oli pakko aina välillä pysähtyä kuuntelemaan täydellistä hiljaisuutta..kunnella kun mitään ei kuulu,ei edes koira haukahtele. Nostaa katse ylös taivaalle ja ihastella tähtien loistetta. 






                      Rauhallista joulunodotusaikaa kaikille lukijoille!♡


5 kommenttia:

  1. Hei!
    Niin ihanan tunnelmallisia....ja kylmältä näyttäviä kuvia. Hienoa, että viihdytte ja nautitte. Täällä Hämeessä on muutama aste pakkasta ja sekin on ihan liikaa. Täällä kun menee metsään, ei sieltäkään hiljaisuutta kuule. Vaikea tajuta millaista se voisi olla. Hienoa varmasti.
    Rauhallista ja tunnelmallista joulua teille!
    toivottaapi Sirpa

    VastaaPoista
  2. Ihanan tunnelmallista, ja noissa maisemissa todella mieli sekä sielu lepää.! <3 :)

    VastaaPoista
  3. Ihana sininen hämärä häärii ympäriinsä, vaikka kuu-ukko koittaa saada maan haltuunsa tähtijoukkoineen. Parasta kaikessa, tuo hiljaisuus, vain luonto puhuu. Varmasti makoisat löylyt saunan lämmityksen aherruksen jälkeen. Jouluntaikaa sinne pohjoiseen :)

    VastaaPoista
  4. Joulu on jo ovella...Varmasti saatte makoisat löylyt saunassanne. Kuu siellä miirii matalalla.

    Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi sinne Turvejärvelle!

    VastaaPoista