sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulun pieniä suuria iloja

Voi miten iloiseksi sitä tulee ihan pienistä asioista! Ei tarvitse olla mitään suurta ja kovin ihmeellistä,riittää että joku muistaa,vaikkapa joulokortilla ♥

Josko terveiset ja kiitokset menisivät tätä kautta perille Tampereelle,eräs blogin lukija muisti meitä ja lähetti kauniin joulukortin,kiitos oikein paljon! :)
Meillä on tapana joka vuosi ripustaa edellisten vuosien joulukortteja takan reunalle roikkumaan. Jokainen lapsi saa valita muutaman mieleisensä korttilaatikosta. Kortteja on mukava katsella ja muistella kuka minkäkin kortin on lähettänyt:)


Nykyään sitä osaa arvostaa aivan pieniä arkisia asioita ihan eri tavalla,kuin joskus nuorempana. Voi löytää ilon vaikkapa kupillisesta hyvää kahvia ja tuoreesta pullasta,siitä että tuvassa on mukavan kotoista ja lämmintä,vaikka ulkona paukkuu pakkanen.Eläimet ja pienet lapset ovat kyllä hyvä esimerkki ja muistutus siitä mikä elämässä on tärkeintä. Kun on lämmintä,turvallista ja masu täynnä,niin silloin elämä hymyilee:)

Yritän ehtiä kirjoittamaan tänne joulukuulumisia vielä ennen joulua,vaikka tulevalla viikolla taitaa olla melkoista vilinää ja vilskettä. Torstaina pieni torppamme täyttyy jouluvieraista,ja joulupuuhista.
Joulumäntykin on vielä hakematta. Tytöt ovat käyneet valitsemassa ja merkitsemässä sopivan pienen joulumännyn tuosta kotisuon laidalta ja käymme sitten loppuviikosta sen yhdessä hakemassa. Ehkäpä otetaan kamera puunhakureissuun mukaan;)

Minä toivotan oikein mukavaa joulunalusviikkoa ja yritetään kaiken kiireen keskellä muistaa nauttia pienistä arkisista asioista ja läheisistämme ♥


3 kommenttia:

 1. Kyllähän arjesta juhlaa tekee juurikin ihan tavalliset asiat. Vaikka minäkin välillä pidän juhlimisesta, eniten iloa saan juurikin siitä, että saa olla kotona ihan rauhassa!

  Mukavaa joulunalusviikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Sain tänään hyvää mieltä runsain mitoin kun sain aikaiseksi makkarimme seinältä ravisteltua ja lumessa tampattua ryijyn joka ei ole varmaan pariin talveen lumipesua saanutkaan.Huh,huh.Kiva lukea teidän puuhistanne,esim tuo joulumänty.Sehän onkin tietty juuri mänty kun kuusia teillä on hyvin vähän,ei mielestäni ja muistaakseni niitä juuri näe,vai??Joko lapsilta on koulu loppunut?Onko heillä joulujuhla johon koulu loppuu? Hauskaa Joulun odotusta,🎅

  VastaaPoista
 3. Hei Katja, en onnistu löytämään sinun sähköpostiosoitetta, olisitko laittanut minulle viestiä ilona.pietilainen@hotmail.fi
  Terveisin, Ilona

  VastaaPoista