lauantai 2. joulukuuta 2017

Joulu hiipii tupaan

Kaipa sitä voi jo pikkuhiljaa alkaa laitella torppaa jouluisaan asuun,huomenna on ensimmäinen adventtisunnuntai,ja virallinen joulunodotus alkaa silloin. 
..Vaikka välillä tuntuu siltä,että täällä on jouluista melkein aina;) Tykkään voimakkaista väreistä,ja punainen ja metsänvihreä ovat yksiä lempivärejäni!:)Ekat piparit ja joulutortut leivoimme tyttöjen kanssa jo viikko sitten,ja tänään leivotaan lisää kun tytöt järjestävät huomenna pikkujoulujuhlat kavereilleen. Huomenna siis meidän pieni torppamme täyttyy lapsista:)

                                                               
                                                                                                                                         ❤Tämä oli tällainen pikainen kuvapäivitys,nyt täytyy lähteä saunanlämmityspuuhiin ja viemään eläimille vedet ja heinät. 

                    ❤ Oikein leppoisaa viikonloppua ja joulunodotusta kaikille!❤

6 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia joulun hengessä. Itsekkin viihtyisin kuvissa hyvin. <3

  VastaaPoista
 2. Teillähän näyttää siellä ihan tontun tuvalta! 😃 ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,tonttuja täällä tuntuu olevan enemmänkin,siellä sun täällä!;)

   Poista
 3. hei!ihania kuvia.tuosta leivontakuvasta pisti silmään nuo sulat.ovatko ne oikeita ja mihin käytät niitä?on meinaan itselläkin oman papukaijan sulkia iso nippu,mutta e ole keksinyt niille käyttöä.mukavaa joulunodotusta!terv.anneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli,
   ja kiitos viestistäsi! Sulat ovat aitoja riekonsulkia,olemme tyttöjen kanssa ottaneet sulkia talteen. Niitä on käytetty aikanaan pieninä "pölyhuiskuina",ja voi vaikka jauhoja lakaista pöydältä:)Samoin,metson siipeä on käytetty lakaisu tarkoitukseen. Olen myös ottanut omien kanojen sulkia talteen silloin kun kanoilla on sulkasato. Ja metsästä on löytynyt joutsenen sulkia ja vaikka mitä aarteita:)Olen hetkeksi laittanut sulat ulos oikein kovalla pakkasela,niin mahdolliset pöpöt saavat kyytiä;)

   Poista