keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Valoa hämärään

Kohta on taas täydenkuun aika,ja nouseva kuu valaisee kauniisti.





Olen aina pitänyt kuutamosta ja kirkkaasta tähtitaivaasta. Niitä voisi ihailla loputtomiin..ainakin niin kauan ennenkuin alkaa varpaita kipristellä ja sormenpäissä tuntua pakkanen:)




Kynttilät ja lyhdyt tuovat tähän hämärään aikaan myös tunnelmaa,ja josko ne tontutkin löytäisivät paremmin tänne kun kotipolku on valaistu lyhdyin:)

Nämä yllä olevat kuvat otin tänään iltapäivällä joskus kolmen aikoihin,joten kyllä alkaa päivä olemaan lyhyt. Muutama tunti valoisaa hetkeä ennen hämärän laskeutumista.








                                             




                                                  Rauhallisia loppuviikon päiviä kaikille !

10 kommenttia:

  1. Kuvasi on aina yhtä lumoavia joita jää katselemaan. Kyntyilän valo pimeän aikaan on niin kaunista katseltavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nicola,
      ja kiitos viestistäsi! Kynnttilät ovat ihania:)Oikein hyvää viikonloppua sinulle!:)

      Poista
  2. Voi kun tuli mieleen tuosta kuutamosta,kun oltiin vällyihin peitettynä reessä,silmät vain taivaaalle päin.Lämmintä,turvallista isän peittelemänä,reen narina ja ihana hevosen haju.Eipä enää sellaisia muistoja saakkaan.Pääsin kuviesi kautta hyvin nostalgiseen tunnelmaan.Myöhemmin iltalenkit koirien kanssa kuutamossa ihania.(nyt ikäväkyllä ei enää ole yhtään koiraa)Vilma-koira aina hämmästeli ilmiselvästi täysikuuta.Riemuisia talvipäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kippura,
      Minullakin on vielä yhtenä haaveena,että taas joskus meilläkin on hevonen,kunhan elämäntilanne on sellainen että on aikaa:)Ihanaa viikonloppua sinulle:)

      Poista
  3. Kuin satukirjaa katselisi - nuo kuvat ovat niin tunnetta täynnä. Ja meillä kahlataan kuralätäköissä, edelleen, vaikka huomenna on joulunavaus meidänkin kylällä. Hyvää adventtiaikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      ja kiitos viestistäsi!:)No jospa nyt vihdoinkin saisitte lunta sinnekin,toivotaan. Ja oikein hyvää viikonloppua!:)

      Poista
  4. Valokuvasi ovat kuin joulukortteja. Tulee niin jouluinen olo kuviasi katsellessa. Ei taida teille tuikkia valot naapureiden ikkunoista.
    Kuinka pitkä matka teiltä onkaan lähimpään asuttuun taloon?

    VastaaPoista
  5. Hei Piri!
    Juu,ei näy naapurin valot tämän torpan ikkunasta,lähin asuttu talo on vajaan 5km.päässä.Ikkunasta näkyy vain metsää ja järvi,ja eilen illalla kun oli oikein kireä pakkasilma,niin näkyi revontuletkin:)
    Mukavaa viikonloppua sinulle!:)

    VastaaPoista