lauantai 12. tammikuuta 2019

Tammikuisen päivän tunnelmia

Joko se kaamosaika meni jo..huomasin tänään ihmetteleväni asiaa katsellessani eteläistä taivaanrantaa,josta pilkahteli aavistuksen oranssia valonkajastusta.



Miten se muka näin nopeasti meni,sinisen hämärän aika,johtuikohan tunne siitä kun alkutalvi oli kovin vähäluminen ja lauha. Ei ollut kireitä pakkasia,sellaisia jotka saa koko ympäröivän maailman näyttämään kauniin satumaiselta,pakkashuurun kietoutuessa puiden oksille ja pohjoisen taivaan melkein loistavan sinisenä.




Viime yönä oli aikamoinen tuuli ja tuiverrus käynyt pihamaan läpi,tuisku oli pöllyttänyt lumet sinne tänne,ja koristellut rakennusten seinät uudelleen.



Ja kyllä sen vain huomasi ulkona touhuillessaan,että päivä on todellakin jo pidentynyt,valoisaa aikaa on hieman kauemmin kuin joulun tienoilla.


Hämärä alkaa laskeutua vasta iltapäivällä kolmen jälkeen,kun joulun aikaan hämärä tulee jo paljon aikaisemmin. 



Kävimme lasten kanssa kotiniemessä katsomassa,josko se aurinko jo näkyisi,vaan vielä täytyy malttaa odottaa jokunen päivä.
Ja onhan se aina yhtä hieno tunne,kun aurinko nousee läheisen Pyhävaaran ylle parin kuukauden tauon jälkeen!



Aurinkoa ei näkynyt,mutta poroja kylläkin.


Saas nähdä,tekeekö nyt tammikuun lopulle kovat pakkaset,kun alkutalven päästi niin helpolla pakkasten suhteen.Saattaa hyvinkin olla,että tammikuun loppu ja helmikuu tulee olemaan kylmiä,vaan mistäpä sitä tietää..


Ja vaikka tulisikin kovat pakkaset,niin sittenpähän tulee,kevättä kohti ollaan menossa kuiten! Ja se on mukavaa♡





                             Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille lukijoille!❤️

8 kommenttia:

  1. Kyllä teillä on siellä kauniit maisemat katseltavana. Hiljaisuus ja rauha huokuvat kuvistasi. Aikamoinen puhuri on käynyt teilläkin koristelemassa rakennuksia. Kaunis on taivaanrannan punerrus, kyllä se pimeän kauden jälkeen piristää mieltä. Oikein mukavaa Nuutin päivää sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maari!

      Ja kiitos viestistäsi. Juu,hiljaista ja rauhallista täällä kyllä on,ja se on ihanaa:)Mukavia talvipäiviä sinulle:)

      Poista
  2. Täälläkin on valoisaa melkein neljään Pirkanmaalla. Tämän viikon alussa huomasin talven valon muuttuneen. Niin kevättä kohden🦊, mukavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Juu,tuntuu ihanalta ajatukselta,että kevättä kohti ollaan menossa!Mukavia talvipäiviä sinne teille:)

      Poista
  3. Nii-i, just oli lokakuu ja nyt mennään jo tammikuun puolivälissä !

    Ihania maisemia siellä teillä! 💜

    VastaaPoista
  4. Hei Marketta!

    Sanos jo muuta,miten se aika rientääkin niin nopeasti..välillä jo tuntuu siltä,että aivan liiankin nopeasti! Mukavia talvipäiviä sinne teille:)

    VastaaPoista
  5. Heippa täältä kiireen keskeltä,voi kun osaisin ottaa nuo sinun valokuvat omaan kansioon,ne on niin kerrassaan ihania kuvia.Kyllä meille kelpaa tuolla kameralla otetut kuvat aivan täydesti.Niin,kevättä ja valoa kohtihan tässä mennään tosi vauhdilla,nyt aamulla töihin tullessa ei enää ollut otsalampusta muutakuin hyvä seura.Pakkaspäiviähän täälläkin on luvattu,saa nähdä mitä sitten saamme.Hyvää talviaikaa sinulle ja perheellesi,taas uusia kuulumisia ja kuvia odotellen !!

    VastaaPoista
  6. Hei Kippura,

    ja kiitos viestistäsi!:) Oikein ihania ja valoisia talvipäiviä sinne teille:)

    VastaaPoista