tiistai 29. tammikuuta 2019

Turvejärvi 2009-2019

Helmikuussa tulee jo kymmenen vuotta siitä,kun vietimme ensimmäisen yön täällä Turvejärvellä.
Pitkä aika,mutta toisaalta tuntuu kuin kulunut kymmenen vuotta olisi vain ollut silmänräpäys,niin nopeasti aika on mennyt.Tai ainakin siltä se tuntuu.


Löysin pari vanhaa kuvaa elokuun lopulta 2008,kun kävimme ensimmäisen kerran katsomassa Turvejärven tilaa.
Suurimman vaikutuksen ainakin minuun teki paikan erämaisuus,ja mäen päällä olevat vanhat aitat.


Nämä kuvat otimme silloin kun kävimme katsomassa vanhaa tilaa ja arvelen että päätös uudesta kodista syntyi heti kun saavuimme pihapiiriin♥️


Taisi olla melkoisen kylmä ensimmäinen yö uudessa kodissa tuolloin helmikuussa,mutta se ei paljoa haitannut.


Nuorimmainen nimittää meidän kotiamme"pieneksi punaiseksi kodiksi", ja se kuulostaa aivan ihanalta! Ja sitähän se onkin,pieni ja punainen!♥️

Toivottavasti edessä on vielä toiset kymmenen vuotta ja enemmäkin yhteistä taivalta ja elämää pienessä punaisessa kodissa erämaan laitamilla,kaukana kaikesta hulinasta ja hälystä♥️


      Kiitos tästä ajasta,niin hyvistä kuin huonoistakin hetkistä,pieni punainen koti!♥️

Minä toivottelen oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!♥️

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hauskaa, myös meillä 3-vuotias kutsuu kotiamme "meidän pieneksi punaiseksi taloksi" :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia.! <3 :)
  Voisin itsekkin hyvin muuttaa samanalaisiin maisemiin. :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on niin mukavan kotoisen oloista siellä. Oletko itse maalannut nuo kukat huonekaluihin? Hienot maisemat ja niin ihana nappisilmäkoira. Hyviä kuvia olet ottanut. Kiitos, että jaat ne meille lukijoille. Kaikkea hyvää sinne Turvejärvelle teille kaikille :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, hienolla tunnelmalla! <3

  Huikean näköinen tuo järvi! Se on todellakin ihan suojärven näköinen!

  Tunnistan hyvin tuon tunteen, kun tulet "kotiin"! Me olemme asuneet Leppämäessä 19 vuotta. Isäni kanssa kävin katsomassa paikkaa, kun Beibe oli työkavereidensa kanssa juhlimassa. Illalla ilmoitin hänelle, että olen löytänyt meille talon ja huomenna mennään sitä katsomaan. Niinpä aamulla raahasin krapulaisen Beiben mukaani ja seuraavalla viikolla jo tehtiin kauppoja. Harvoin olen ollut niin varma mistään, kuin silloin Leppämäen pihaan ajaessani. Tiesin, että tämä on nyt tässä, vaikka silloin en edes vielä päässyt taloon sisälle katsomaan. Olin valmis ostamaan koko "paskan", koska paikka oli niin ihana! ='D Onneksi Beibe oli kanssani samaa mieltä! ;D

  VastaaPoista
 5. Varmasti on tuntunut hyvältä, kun on tuntenut tulleensa kotiin. Mukavasti pikkuinenkin puhuu pienestä punaisesta kodista. Mistä kaukaa muutitte Turvejävelle? Olet saattanut kertoakin siitä, mutta minulta se mennyt ohi. Vanhimmat tyttärenne tuskin muistavat muualla asuneensakaan.

  Noissa aitoissa on kyllä oma taikansa. Kertoisivat kyllä monta tarinaa, jos osaisivat.

  VastaaPoista
 6. Niinpä,aika kiitää.Myös hyvin muistan kun kävimme katsomassa tätä paikkaa missä nyt ollaan asuttu reilut 35 vuotta.Kerrostalosta muutettiin taloon johon tuli vaan kylmä vesi keittiöön ja ulkovessa.Lapsetkin kuitenkin tottuivat juttuun ,lämmin vesi saatiin keittiöön samana talvena,mutta sisävessa vasta muuutaman vuoden jälkeen.Silti tuntuu että kaikki oli OK. Kiitos taas mahtavista kuvista,niin vuosien takaa kuin myös näistä tältä talvelta.Voikaa hyvin vaikka pakkaset teillä paukkuu.

  VastaaPoista
 7. Onnellisen valinnan olette silloin tehneet kun muutitte. On ollut ihana seurata teidän elämää siellä, kauniiden ja ihanien kuvien kera. Olkaa onnellisia .

  VastaaPoista
 8. Millainen kevät siellä Turvejärvellä nyt on? Olisi kiva taas kuulla kuulumisianne.

  VastaaPoista
 9. Hei, niin minäkin haluaisin kuulla teidän kuulumisia

  VastaaPoista
 10. Hei!Olen seurannut elämäänne Turvejärvellä.Haluaisin myös kuulla kevään etenemisestä siellä ja teidän kuulumisia.

  VastaaPoista
 11. Hei, Miten kevät on edennyt Turvejärvellä? Onhan perheessänne kaikki hyvin? Olen seurannut hienoa blogiasi pitkään ja olisi mukava saada kuulumisia.

  VastaaPoista
 12. Niin kysymysmerkkejä täälläkin...

  VastaaPoista