tiistai 1. tammikuuta 2019

Tervetuloa uusi vuosi 2019!

 Uuden vuoden tervehdys Turvejärveltä!





Minun oli tarkoitus laitella joulukuulumisia ja valokuvia vielä aattona,mutta kamera alkoi temppuilemaan,enkä ikävä kyllä saanut siirrettyä uusimpia joulukuvia koneelle..,liekö sitten tällä tarkoitus että tänä vuonna hankintalistalle menee kauan haaveilemani uusi kamera.



Uusi vuosi alkoi säiden puolesta myrskyisästi ja täälläkin tuiskutti lunta ihan mukavasti. Toivotaan kuitenkin,että tulevasta vuodesta tulisi sellainen tasaisen rauhallinen kaikinpuolin,en kyllä yhtään kaipaa mitään suurempia yllätyksiä elämään juuri tällä hetkellä..vaan johan se on nähty ja koettu,ettei meiltä juuri kysellä mitä me haluamme tai emme halua. Sellaista se elämä on! 



Viime vuosi meni taas sellaisella vauhdilla,että hyvä jos kyydissä pysyi!
Meidän elämäämme tuli yllättäen  todella suuria muutoksia,sellaisia joita ei varmasti kovinkaan moni elämäänsä haluaisi eikä välttämättä osaisi ennalta varautua..en minä ainakaan. 
Olin kauan  haaveillut siitä,että joskus olisi ihanaa asua aivan oikeasti syrjässä luonnon keskellä,tiettömän taipaleen takana. Ja aina silloin tällöin  huviksemme juttelimme isännän kanssa asiasta,ja vitsailimme että ehkä sitten joskus vanhempina muutamme kahdestaan oikealle erämaatilalle asumaan.




Vaan nyt isännän sairastumisen takia nämä meidän nykyisetkin olosuhteet aiheuttavat välillä haasteita,sillä elämän yksi tärkein asia eli terveys  tai pikemminkin terveyden menettäminen,on vaikuttanut aivan kaikkeen sellaiseen tekemiseen mitkä ovat olleet  itsestäänselviä asioita ja helppoja hommia tehdä.




En siis enää haaveile tai haikaille mihinkään "oikeaan"erämaahan muuttamisesta vaan olen todella tyytyväinen ja onnellinen tästä nykyisestä tilanteesta ja siitä,että saamme perheen kanssa asua ja elää juuri täällä Turvejärven vanhalla tilalla. Tämä on meille aivan tarpeeksi erämainen paikka asua ja olla.




Tulevalta vuodelta toivon erityisesti sitä ettei isännän sairaus etenisi kovin nopeasti ja tietenkin aivan arkisia asioita,että saisimme taas pikkuaskeleen eteenpäin laitettua tätä tilaa,maalaushommia ja muuta pientä.
Sellaista tasaisen turvallista arkea,siinä on minun toiveeni♡



Ja sitä samaa minä toivotan teillekin,terveyttä,rakkautta ja tasaisen rauhallista arkea vuoteenne 2019!♡






11 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta teille jokaiselle sinne.! Ja toivon todella, että miehesi sairaus hidastuisi ja saisitte nauttia kaikesta ihanasta.! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Nicola,
      ja kiitos ihanasta viestistäsi! Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!:)

      Poista
  2. Rakkautta ja iloa uuteen vuoteenne! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marketta,
      ja kiitos ihanasta viestistäsi!Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta myös teidän porukalle!:)

      Poista
  3. Ihanan talvisia ja jouluisia kuvia ja tuo pieni parivaljakko, niin suloinen pari. Elämä on tässä ja nyt. Se pitäisi meidän jokaisen muistaa. Kun tässä on muutaman vuoden tätä blogia seurannut, olen ihastellut etenkin teidän kotia ja kodin ympäristöä. Minusta se on täydellinen paikka elää ja asua. Eihän elämä ole aina ruusuista, tulee huonoja ja hyviä päiviä. Toivotan sydämestäni teille hyvää ja rauhallista uutta vuotta jokaiselle perheenjäsenelle. -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maari,
      ja kiitos aivan ihanasta viestistäsi! Minä toivotan myös sinulle kaikkea hyvää alkaneeseen uuteen vuoteen:)

      Poista
  4. Hei,kyllähän se elämässä joskus tuntuu että ne haaveet ei todellakaan etene niinkuin toivoisi.Kuitenkin haaveita pitää ollakkin...Nyt oli täälläkin päin niin huimaa myrskyä että toivoa täytyy että uusivuosi ei maailmaan toisi enää lisää "myrskyä"Toivottelen teille hyvää uutta vuotta ja energiaa ja henkistäkin voimaa,että jaksaisit yhä ahertaa sekä puolisona kuin äitinä ja vielä kirjoitella tätä blogiakin.Varmaan me kaikki kirjoituksiasi seuraavat pidämme sinua sydämmellämme ja olet usein ajatuksissamme,siis hyvää uuttavuotta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kippura,
      ja kiitos ihanasta viestistäsi! Minä toivotan kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi alkaneeseen uuteen vuoteen:)

      Poista
  5. Niinkuin Kippura tuossa sanoikin, pidämme teitä sydämellämme. Lämmin tulvahdus täyttää mielen, kun ajattelee teidän perhettä ja vain sen perusteella, millaisen kuvan blogisi kirjoitukset ja kuvat ovat luoneet. Ajattelen lämmöllä teitä ja lapsianne, kun elämänne rakentuu valtavirran ulkopuolella monelle aika haasteellisissa olosuhteissa. Ja kun sekin on aivan varmaa, että taloudellisella puolella elämänne rakentuu ennemmin vähemmästä nauttimiseen kuin vauraudella ja tavaran ostamisella elämän täyttämiseen.
    Teillä saattaa nyt olla elämänvaihe, että perheen dynamiikka, turvallisuudentunteen luominen ja elämänilon ja toivorikkauden kylväminen jokaiseen päivään onkin kallistunut voittopuolisesti sinun harteille. Vakava sairaus saattaa viedä mieheltäsi voimavaroja näiden asioiden luomiseen. Rukoilen Taivaan Isältä sinulle toivorikasta mieltä, terveyttä, voimia ja elämäniloa, jotta jaksatte taivaltaa tämän epävarmuuden taipaleen paremmalle puolelle. Myös teidän lapset ovat usein rukouksissani, kuin myös puolisosi.
    Blogisi tuottaa paljon arkipäivän iloa. Kirjoittele, kun jaksat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirkku,
      ja kiitos aivan ihanasta viestistäsi! Minä toivotan sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää alkaneeseen uuteen vuoteen:)

      Poista
  6. Kiitos joulukortista. Olen seurannut blogisi kautta, koska puhelinnumerosi katosi vanhan puhelimeni myötä. Minulla edelleen sama numero, joten soita ihmeessä. Olisi kiva kuulla taas äänesi. Terkut Porista

    VastaaPoista