maanantai 8. tammikuuta 2018

Paluu arkeen

Ehkä hieman väärin kirjoitettu otsikko,että paluu arkeen,sillä sitähän se elämä täällä tilalla on joka päivä♡,ihanaa ja välillä hieman vähemmän ihanaa,mutta arkea jokatapauksessa!
Arkinen työmaa kutsuu,tosin isoimmat tiskivuoret oli jo tiskattu ennen kuvan ottamista:)

 Varsinainen arki tuntuu kuitenkin alkavan silloin kun lapset menevät kouluun,eli päivän aikataulut kulkevat sen mukaan.Tänään oli ensimmäinen koulupäivä joululoman jälkeen.
Aamulla taisi olla hieman tahmeaa herätä aikaisin,kun on saanut pari viikkoa valvoa ja aamuisin nukkua hieman pitempään.Hiisu-kissaa ei paljon hetkauta joululomat ja paluut arkeen,osaa aina ottaa rennosti:)
(osaispa itsekin!;)

No,kyllä se siitä taas alkaa sujumaan ja varsinkin kun muutaman viikon päästä alkaa kaamosaika olla ohi ja ihana aurinkokin näyttäytyy jälleen!:)

Viikonloppuna sanottiin heihei joululle ja pakkailtiin joulutavarat laatikoihin,sekä vietiin joulumänty ulos eläinaitaukseen lampaiden jyrsittäväksi. Männyllä on monta elämää,lopuksi pääsee vielä aidantolpaksi,kiitos vain:)Tontut lähtivät tyttöjen huoneen ikkunasta ja luonto koristeli ikkunan uudestaan:)

Kyllä minä olen senverran jouluihminen,että on se vain aina mukavampi tunne hakea joululaatikot ja koristella kotia jouluisaan asuun,kuin sitten joulun jälkeen riisua koti joulukoristeista ja pakkailla ne laatikoihin odottamaan seuraavaa joulua. Nyyh!
No,kohtahan saa jo suunnitella keväisempiä juttuja,kuten yrttien istuttamista ja sen sellaista!;)

                          Minä toivotan ihanaa arkiviikkoa jokaiselle lukijalle! :)

7 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kiva blogi! Se oikein pohjoisen elämänmeno kiinnostaa kovasti :) Hetken aikaa olen täällä jo hiljaisesti seurannut, ja aion hengailla matkassa jatkossakin.

  Oikein mukavaa ja onnistunutta uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru,
   ja kiitos viestistäsi!Olipa mukava kuulla,että tykkäät käydä vierailulla,tervetuloa:)Minä taidankin käydä kurkistamassa sinun blogiasi. Mukavaa viikon jatkoa ja alkanutta uutta vuotta!:)

   Poista
 2. Niin,on se todellakin haikeaa,kun joulukoristeen ja joulupuut pitää viedä pois.Meillä kyllä aina venytetään joulujuttuja vielä ,joskus kuusemme on jopa saanut uudet vihreät kasvannaiset.Tuonne tammi-helmikuun vaihteeseen on usein jos ei paljoa varise.Tontut poistuu mutta himmeli ja linnut saavat vielä viipyillä kun ovat niin rauhallisesti liikkuvia.Rauhallisia talvipäiviä sinullekkin toivottelen täältä Pirkanmaalta sukankutomisen välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kippura,

   voi,himmelit ovat niin kauniita! Ehkäpä meilläkin joskus roikkuu pieni himmeli tuvan katossa:)

   Poista
 3. Ihana blogi! Olisi kiva kuulla kuinka paljon lehmän hoitoon menee aikaa verrattuna esim. lampaisiin. Meillä on samanmoinen katras, vain muutama lapsi vähemmän kuin teillä...
  t. Inkku

  VastaaPoista
 4. Äskeinen selventää kysymystään...Luin sen itse ja olin vähän oudosti muotoillut kysymyksen :) Eli: kun on lampaita niin meneekö lehmä siinä samalla vaivalla, vai tarvitseeko se jotain erityisempää, kuten vaikkapa lämpimämpää tilaa kuin lampaat? Meillä siis samat muut eläimet kuin teillä ja liuta lapsia. Vain lehmä puuttuu! :)
  -Inkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan Inkku,
   ja kiitos viestistäsi,sekä tervetuloa seurailemaan blogia!:)Tosiaan,meillä on tällä hetkellä vain yksi lehmänen kasvamassa kotitarvelehmäksi.Ehkäpä joskus olisi pari;)En ole ainakaan itse kokenut,että lehmä vaatisi kauhean paljon enemmän kuin lampaat,siis silloin kun ei ole lypsyssä.Sitten kun lehmä on lypsettävänä,täytyy lypsäminen tehdä kaksi kertaa päivässä,ja päivääkään ei voi jättää välistä,joten silloin voisi sanoa että lehmät"vaativat"enemmän aikaa ja hoitamista.Mukava kuulla,että teilläkin on liuta eläimiä lapsia.Oikein mukavaa alkanutta viikkoa!:)

   Poista