sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Blogi 1- v. !

Voihan mahoton! Kuinka se aika rientääkin nopeasti,nyt tulee vuosi siitä kun aloitin blogin pitämisen.

Joten,aivan aluksi toivotan teidät lukijat tervetulleeksi Maahisten maahan ja istukaahan alas ja nauttikaa kuppi kuumaa ja vastaleivottuja joulutorttuja:)





Silloin vuosi sitten mietin hyvin pitkään,että aloitanko blogin pitämisen,tottapuhuen en ole mikään "somessa"viihtyvä ihminen,eikä minulla oikein ole sellaiseen aikaakaan,on niin paljon muuta tekemistä:)

Mutta mitä enemmän asiaa ajattelin,niin alkoi tuntua siltä,että miksipä ei,voisihan tätä blogin pitämistä ainakin kokeilla. Ja aivan päällimmäisenä ajatuksena oli se että jos edes yksikin ihminen saa iloa ja inspiraatioita omaan elämäänsä ja on kiinnostunut tällaisesta elämäntavasta,niin blogi on tehnyt tehtävänsä:)
Ja onhan tämä vähän kuin avaisi ovet vieraille ihmisille omaan kotiinsa,ja toivottaisi tervetulleeksi♥

Tähän matkan varrelle on mahtunut monia mutkia,kivisiä polkuja ja kaatumisia,mutta aina on noustu ylös ja jatkettu tallustamista. Voin suoraan sanoa,että ensimmäiset vuodet eivät olleet pelkkää ruusuilla tanssimista,vaan oikeastaan kaikkein raskainta aikaa. Osin aivan siitä syystä,että itsellä oli niin paljon "suuria suunnitelmia" ja haaveita tällaisesta luonnonläheisestä elämästä,ja todellisuus kyllä oli jotain aivan muuta,kovaa arkista työtä kolmen pikkulapsen ja eläinlauman kanssa. Ja hieman huolta siitä,että pitäsi torppaakin laitella kuntoon..Näin jälkiviisaana on hyvä sanoa itselleen,että ehkä aivan kaikkea haaveilemaansa ei kannata ahnehtia samaan syssyyn;)





Ja ennen kaikkea rohkaisuna kaikille,että ei kannata heti lannistua ja heittää hyvästejä unelmilleen,vaan tekee asiat pikkuhiljaa ja yrittää muistaa nauttia juuri siitä hetkestä ja elämäntilanteesta,eihän se elämä muutoinkaan ole koskaan valmis(itsellä vielä hieman opettelemista tämän asian suhteen;)

Mutta nyt kun elämä on asettunut uomilleen ja meillä molemmilla on varmuus siitä,että juuri tämä on sellaista elämää mitä haluamme,niin sitä jaksaa aivan eri tavalla ja nauttii joka hetkestä(ainakin melkein!;),ja ennen kaikkea on kiitollinen siitä,että kaikesta huolimatta tuli valittua juuri tämä mutkainen polku,eikä sitä suorinta tietä:)





Pienin askelin kohti haaveita ja unelmia,ja ehkäpä hitunen rohkeutta myös,siinäpä minun neuvoni♥






Ja kiitos aivan kaikille lukijoille,jotka käytte meillä kyläilemässä tämän blogin kautta,on mukava avata ovet teille! ♥

15 kommenttia:

  1. Oli sattuma, ihana sattuma, että löysin blogisi. Koska jostain syystä en taida saada kommentteja läpi oman Word Press -blogini kautta, niin laitetaan sitten anonyyminä. Seuraan ilolla teidän elämäänne siellä lumisessa ja pimeässä pohjoisessa - meillä keskeisessä Suomessa vielä järvi lainehtii ja nurmikot vihertävät. Kanatkin voisivat vielä tepastella pihalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hups, sehän lähtikin! Arvaat vaan, kuinka monta kertaa olen yrittänyt, jotain häikkää on ollut aiemmin ja juuri tänään sitä blogissa valittelin.

      Poista
    2. Hei,

      ja kiitos viestistäsi! Tervetuloa seuraamaan pienen tilan elämää ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa:)

      Poista
  2. Kiitos sinulle että muilta askareiltasi jaksat vielä avartaa minun ja nyt myös olen lukenut tuolle puolisollenikin teidän talvestanne.Kylläpä sitä täällä etelämpänä ja jo lapset + seuraavankin sukupolven maailmalle lähettäneenä huomaa miten helppoa elämää viettää.Käyn kyllä vielä töissäni mutta silti.Saan blogistasi kyllä omaankin päivääni jaksamista.Ihana asia että olet ymmärtänyt että elämässä löytää pienistäkin asiosta suuria iloja.Kiitos joulutortuista ja kaffeista.Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,
      ja kiitos viestistäsi! Mukavahan se on kuulla,jos tästä blogista on iloa :) Yritänkin pitää blogini sellaisena paikkana,jossa ei kauheasti "motkoteta",vaan yritän löytää asioista ne paremmat puolet(aina se ei ole niin helppoa;),ja se ei tietenkään tarkoita sitä,etteikö välillä olisi hieman huonompiakin päiviä ja hetkiä;)Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle:)

      Poista
  3. Onnea yksivuotiaalle blogille ja blogin kirjoittajalle! Mukava seurata elämäänne ja ihastella kauniita kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,
      ja kiitos viestistäsi! Ja kiva kuulla,että tilan elämää on mukava käydä seurailemassa:)Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle!:)

      Poista
  4. Mtv:n nettisivuilla oli juttua perheestäsi ihan äskettäin. Ja pitihän minun etsiä blogisi saman tien. Monesti olen piipahtanut postauksiasi lukemassa ja kuvia napsuttamassa isommiksi.

    Sinä olet ihailtavan järjestelykykyinen, kun saat asiat rullaamaan. Tuvassasi on niin kodikasta. Kaikki eivät osaa toimia edes sellaisella kesämökillä, jossa ei ole sähköjä ja juoksevaa vettä. Saati sitten talviolosuhteissa.

    Tervehdykseni täältä kaukaa eteläisestä Suomesta. Joskus 1980-luvun lopulla olin heinäkuussa vaeltamassa Muotkalla. Siellä melko lähellä.

    Kiitos torttukahveista ja kyläilykutsusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Piri,
      ja kiitos viestistäsi! No,en tiedä tuosta järjestelykyvystä,mutta kun on niin pieni torppa, on melkein pakko pitää tavarat ja asiat edes jotenkin järjestyksessä:)Ja kun on lapsia,kotieläimiä ja puulämmitys,niin pölyä ja purua kyllä löytyy nurkista..Mutta onneksi on niin hämärää,ettei helposti huomaa;) Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!:)

      Poista
  5. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Kiva, että jaksat näitä juttuja kirjoitella ja vielä kuvien kera. Minulle myös tämä blogi tuo kovasti iloa ja jaksamista arjen puurtamisen keskellä. Todella kodikas ja rauhallinen tunnelma teillä siellä tuvassa! Mukavaa pikkujouluaikaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sari,
      ja kiitos viestistäsi! Oikein mieltä lämmittää kuulla,että blogista on iloa:)Mukavaa alkanutta viikko sinulle!:)

      Poista
  6. Hei, sattumalta minäki blogiisi eksyin muutama aika sitten ja suosikkeihin se meni heti :) Kiitokset erilaisesta ja mielenkiintoisesta blogista, kiinnostavaa seurata teidän elämää siellä pohjoisessa. Onnea myös 1-vuotispäivänä :)
    Kauniit maisemanne ja sininen hetki toivat mieleen mummolan talvet syötekylässä, joka oli siihen aikaan Vaarankylä :)
    Hauskaa joulunodotusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      ja kiitos viestistäsi! Mukava kun löysit tänne meille:)

      Poista
  7. Hei ja Onnea blogillesi. Lapin Kansassa oli syksyllä juttu teistä ja ihastuin ikihyviksi elämäntapaanne. Itsekin asun lähes "erämaassa" järven rannalla. Pakasteesta löytyy talven kalat ja marjat ja hieman lihaakin. Odotan innolla lukuhetkeä ja voin aistia sen rauhallisuuden, mitä luonto tuo tullessaan, menninkäiset ja muut eläimet naapureina. Mukavaa joulunaikaa sinne sinisiin hetkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vain Kairan kasvatti,
      ja kiitos viestistäsi! Mukava kuulla,että tykkäät käydä seurailemassa meidän eloamme:)Ja oikein hyvää joulunaikaa myös sinulle:)

      Poista