perjantai 3. marraskuuta 2017

Pyhäinpäivä ja täysikuu

Harvoinpa näin sattuu,että juuri Pyhäinpäivänä on myös täydenkuun aika!





Meidän perheessä Pyhäinpäivää ei vietetä mitenkään erityisesti,sytytämme muutaman kynttilän edesmenneille rakkaille,sekä ihmisille että eläimille.
 Itse ajattelen niin,että nämä meidän rakkaat edesmenneet ovat läsnä meidän elämässämme koko ajan,minusta se on ihana ajtus. Ovat vähän "niinkuin verhon tuolla puolen";) Toki se ei poista sitä surua ja ikävää,mutta ajatuksena lohduttaa kyllä.





Ja mistäpä sen koskaan tietää,kun vaikka pikkulintu koputtelee ikkunan takana,että josko se olisikin viesti ystävältä:)




Meilä on tapana aina silloin tällöin jättää saunomisen jäkeen jälkilöylyt vielä saunanhaltijoille,eli saunatontuille. Varsinkin joulusauna lämmitetään myös saunatonttuja varten:)
Näin Pyhäinpäivän kunniaksi jätämme kunnon löylyt tonttujen lisäksi vielä tämän vanhan tilan entisille isännille ja emännille.

                    Oikein rauhallista Pyhäinpäivää sekä ihania kuutamohetkiä! :)

6 kommenttia:

  1. Löysin tänne tieni ensimmäistä kertaa, mutta en varmastikaan viimeistä. Juuri mekin ihalimme täysikuuta lasten kanssa täällä muutama sata kilometriä etelämpänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei PeePee,

      ja kiitos vististäsi! Ja tervetuloa seuraamaan blogia:)
      Mukavaa talven alkua sinulle ja perheellesi!

      Poista
  2. Taidat saada minusta häirikkökommentoijan... Piti ihan tulla huokailemaan tyytyväisyydestä. Luin blogisi läpi ja tuli niin hyvä mieli. Kiitos, kun näet vaivaa kuvien ottamisella ja blogiin laittamisella ja kuulumisien kirjoittamisella.
    (Jos olet fb:ssa, pyydä kaveriksi. En löytänyt sinua.)
    Flunssatonta talven jatkoa koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirkku,
      ja kiitos viestistäsi! Mukaavahan se on kuulla kommentteja:)Ja aivan ihana kuulla,että olet tykästynyt blogiini!Kuvat nyt eivät ole kovin laadukkaita. Vanhalla järjestelmäkameralla niitä napsin..,mutta ehkäpä joskus voisin panostaa kuviin hieman enemmänkin.Ja sitten kun on varaa niin ostan uuden kameran:)Ihania talvipäiviä sinulle ja perheellesi!

      Poista
  3. Lämmin kiitos sinulle näistä mitä kerrot ja näistä romanttisista kuvista.Teet onnellieksi lukijan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirpa,
      ja kiitos viestistäsi! Kylläpä niin lämmitti mieltäni:)Yksikin tyytyväinen lukija saa mielen iloiseksi. Ja hyvän syyn ylläpitää blogia jatkossakin. Ihania talvipäiviä sinulle!

      Poista