tiistai 28. marraskuuta 2017

Tonttujen jälkiä etsimässä

Kirpeä pakkasilma houkutteli pienimmäisen kanssa päiväkävelylle katsastamaan josko vaikka tontut ovat jo olleet liikkeellä:)..No,ei näkynyt tonttujen jälkiä vaan kotiriekot olivat kipitelleet hangella. Riekkoja onkin ollut parina viime vuonna todella vähän.




Yllä olevassa kuvassa näkyy meidän kotijänkämme. Hieman eri tunnelma kuin elokuisena hellepäivänä valtaisan sääskiparven ympäröimänä;)



                                            Riekko on lumikengillään juossut hangella






                                          

                                           Oikein hyvää alkanutta uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Jos nyt vuodenaikoja yleensäkään voi asettaa mielijärjestykseen, niin pidätkö itse enemmän elokuun lämmöstä sääskeineen vai marraskuun lopun alkavan kaamoksen pakkaskirpeydestä?
    Itselläni olen nyt huomannut, että vaikka täällä maalla asuessa ei kurjaa keliä ole ollenkaan, niin kyllä luminen pakkaspäivä nostaa mielialaa paremmin kuin kesähelle. Voi olla syynä sekin, että valkoinen talviaika on kummasti lyhentynyt, mitä muistelen lapsuudesta. Silloin lumi ja pakkanen tuntui ihan loputtoman pitkiltä kärsimyksiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirkku!
      Olipa aika hankala kysymys! Itse pidän kaikista vuodenajoista,on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen,kun jokaisessa vuodenajassa on juuri ne omat hyvät puolensa ja hetkensä:) Jos nyt aivan pakko olisi näin äkkiseltään sanoa lempivuodenaika,taitaisin kallistua alkusyksyyn,se aika kun on vielä marjat metsissä ja kuulaat syysaamut..Niin,ja entäpä kevätaika,kaikki vasta edessä ja aluillaan..Ja kesä,miten huoletonta aikaa! Ja tämä kaunis kaamosaika..:)Mutta paahtavasta helteestä en niin kovin välitä. Ja talvi on pitkä täällä pohjoisessa,että kyllä sitä alkaa jo keväämmällä hieman kaipailla sääskien ininää;)

      Poista
  2. Voi valtava miten lumista ja vaaleaa teillä on! Ihania kuvia!
    Täällä Etelä-Pohjanmaalla on sateista, rapaista ja pimeää. Jouluttaa kyllä, kunhan pistää verhot kiinni ja paljon kynttilöitä.

    VastaaPoista
  3. Hei Sumi,
    ja kiitos viestistäsi! toivottavasti saisitte lunta sinne Pohjanmaallekin! Ja kynttilät ovat kyllä ihan parhaimpia tunnelmantuojia:)

    VastaaPoista
  4. Miten selviätte sääskiajasta? Olin kesällä häissä Kuusamossa ja niitä oli ihan mustina pilvinä. Kiva blogi!♡☆♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vain!
      hyvin on pärjäilty sääskien kanssa,kaikkeen tottuu;)Mukava,jos tykkäät blogista!Ja oikein hyvää viikonloppua sinulle:)

      Poista