torstai 16. marraskuuta 2017

Säikähdys!

Nyt tuleekin hieman erilainen kirjoitus mitä yleensä tänne kirjoittelen.







Eilen illalla kyllä säikähdettiin lasten kanssa oikein todenteolla!..

Rauhallinen koti-ilta,oltiin juuri tultu tyttöjen kanssa pulkkamäestä sisälle lämpimään tupaan ja laittelin teevettä kiehumaan,kello tikittää taustalla ja kynttilät mukavasti palavat ja on ihanan rauhallista...,sitten aivan yhtäkkiä tuvan ikkunan takana loistaa epätodellisen kirkas valo,sellainen sinertävä valo.
Aivan ensiksi mieleeni tietenkin tuli että joku on on autolla tulossa pihaan..mutta eihän pihaan asti pääse autolla näin talviaikaan. Kummallista! Ja siinä kun tyttöjen kanssa ihmeteltiin säikähdyksen vallassa sitä erittäin kirkasta valoa,niin alkoi kuulua tasaista jyrinää,kuulosti siltä kuin jyrinä olisi tullut talon katolta..Ei muuta kuin pihalle katsomaan,mitä ihmettä oikein tapahtuu! Koiratkin olivat aivan vauhkoina,Nappi ryntäsi sisälle heti kun raotin ovea.
Jyrinä vain jatkui,mutta mitään ei näkynyt. Ja sitten tuli taas ihanan hiljaista.

Mietin,että voisikohan olla erittäin harvinainen talviukkonen kyseessä,ja tuli kyllä mieleeni sekin,että ovatkohan avaruuden asukkaat tulleet vierailulle..ei minulla mitään heitä vastaan ole,mutten ehkä omalle pihalleni haluaisi kuiten ;)

Meni hetken aikaa,ja kuultiin sitten tutuilta Inarijärven toiselta puolen,että sielläkin oli huomattu sama valoilmiö. Pieni helpotus tuli! Huh! Emme siis olleet ainoita,jotka näkivät ja kuulivat kummia!





Mikä lie pyrstötähti,niinkuin Muumilaaksossa,mutta rehellisesti sanottuna toivon,että oli ainoa kerta elämässäni kun tällaista koen! Kyllähän siinä tuli vaikka mitä mieleen. 


           Toivottelenkin kaikille oikein erityisen rauhallista viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Tervehdys! Oli varmasti pelottava ja mieliinpainuva kokemus tuo meteorin putoaminen. Hienoja videoita on aiheesta moni kuvannut sieltä pohjoisesta.
    Teillä on todella kodikas ja ihana tunnelma siellä tuvassa! Täytyy katsella näitä sinun kuviasi, jotta saisi edes vähän pikkujoulun tunnelmaa viritetltyä tänne Pirkanmaalle. Vesisateet kun täällä vain jatkuvat, valitettavasti. Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Heippa taas,kylläpä kokemukseen jouduitte.Lapsetkin varmaan muistavat tämän vanhukseen asti.Mukava että saadaan lukea ihan näin henkilökohtainen kokemus.Rauhallisempaa viikonlopun viettoa toivotellen ja hyviä vauhteja pulkkamäkeen!

    VastaaPoista